busfabriken, like old times

hellow everybody.

förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft någon tid alls att sitta mej vid datorn. Vaknde vid 13 idag. Sedan fixade jag upp vilka kläder jag ska ha med till resan , jag har faktist ingen aning men några plagg har jag bestämt, jag ska mest shoppa där borta ,så det blir så onödigt att ta med sej massa kläder hihi.

Min syrra& min andra lill sis skulle åka till bus fabriken idag. Jag skulle ochså gå med, vakta zeinab och så. Vi var framme i bus fabriken 16.00 och då började allt roliga, & jag skulle vakta min lilla syster. lol
Vi var där i sådär fyra timmar, sjuukt kul :D, khalid kom ochså;)

Jag orkar inte skriva min hjärna är fan död , hejdå

söndag, stress

Heej :D

Jag träffade saknade Emma idag, vid 15 tiden tror jag, Mona ringde upp mej typ då, och undrade om jag kunde komma på hennes lillebrors födelsedags fest, tyvärr kunde jag inte :( 
Jag träffade Emma och vi tog en lång en promenad och snackade mke, skitroligt! ♥ Sedan var vi plötligt utanför bibblipteket, haha och där satte vi oss , mina ben värkte fan. Sedan bestämde vi oss för att gå hem till emma, sen hände inte så mke, mest snack och sånt ♥
Sedan kommer jag hem, vi hade gäster, det var rahma, hennes två systrar & deras mamma. Dem hade vart hemma hos oss ett tag så jag tog ut dem, vi gick runt och masser I nygård sedan hem. Sedan kom khadra & degmo från ingenstans HAHA, asso fett sjuka! Big love to them♥♥, Och khadra , haha jag ska vara tyst , ska inte avslöja något.
 Sedan gick jag, rahma ut med dem, snackade ett tag sedan skulle khadra & degmo hem. 

Efter ett tag kom Rahmas pappa som skulle skjutsa dem hem till lambohov. Mona och fadomo kom lite senare, va med dem ett tag sedan till centrum och handla. Påvägen hem träffade jag donia ,karin &salua. Och där var vi utanför centrum och snackade i åratal, sen var det dags att röra på sej. Dem följde med mej hem sen:) När jag kom hem , så satte jag mej framför datan&tv;n. Sedan typ vid 22-22.30 kom samsam, aragsan,naima & aragsans kusin hem till mej,  ville inte träffa dem av någon anledning, så dem gick sen:) ha ha

Har inte gjort så mke sens dess bara chillat kollat på 50 cents program & fron g'es to gents
Ha en trevlig kväll alla ♥´

FARAAAH <3


jag älskar min blogg

hejsan svejsan :D

allt bra med alla ?

Jag vaknade idag rätt så tidigt, typ vid 11.00 (stolt :D!)  , har fixat , dushat, ätit, kollar på TV & nu sitter jag framför datorn & bloggar samt lyssnar på broken heart- beyonce ♥. älskar den låten!
Jag ringde upp Emma för ett litet tag sen, och vi hade bestämt att vi skulle va hemma hos henne, vi ska få fck gäster :) , men men , vet inte vad jag mer ska skriva ? :D, jag ska städa lite nu, så mamma blir glad när hon kommer hem.

Lördag kvällen :*

Har jag skrivit något inlägg idag ?, För jag kommer inte ihåg det. hehe.

Men idag vid 18.30 kom donia & salua hem till mej. Vi skulle få skjuts av min pappa ner till stan för att äta, men han fick hinder så vi bestämde oss för att gå dit. Vädret var jätte skönt, och det gick så fort. Vi kom ner dit på 15-30 minuter. Sedan var det att vandra runt lite,, och sen in till mc'donals där vi satt minst i 1h 30 min. Jätte mysigt.  Sedan kom phim och hennes kompis, snackade med henne ett tag , sötnos♥ Sedan drog vi, runt i stan även om den var stängd ;p
Efter ca 3-4 timmar var vi hemma. Gick in till mitt rum, där min syrra lyssna på bästa somaliska musiken, love love love ♥.  Sitter nu här, och lyssnar på olika somaliska låtar , och skickar över några till garga.

jag skriver inatt om jag sätter mej vid datorn, annars


får ni ha en trevlig lördag kväll alla underbara läsare.


Hejsan :D

Jag vaknade ganska tidigt idag har jag märkt, konstigt
Solen skiner idag , vad skönt.  Igår vid 19,träffade jag donia&salua
Det var så länge sen vi va länge och snackade ut och sånt, så det var jätte roligt :D.
Vi gick runt överallt i skäggetorp. Vi bestämde att vi skulle gå och äta kvällsmiddag ute, någonstans Ikväll.
Så det ser jag frami mot!:D Idag skulle jag träffa söt7a emma, men kan tyvärr inte idag :( , jag ska snart ringa henne.

Jag ska gå och äta frukost nu, vi ses senare.

farah


fredag! love love love ♥

Idag är det freeedag !:D

Alltså fråga mej inte varför jag gillar fredagar, för det vet jag inte svaret på. Det är en speciell dag för mej typ men aja :)
Idag var det att vakna tidigt, kände mej inte ett dugg trött när jag hoppa upp från sängen. Jag små sov , när mamma plötligt kom in med telefonen , det var tydligen emma som ringde mej, Hon har fan vart i turkiet i två veckor, har saknar henne ♥.  Men jag ska träffa henne imorgon iaf :)

På fredagar brukar jag alltid åka till mosken  , så idag blev det ochså det. .;) Vi åkte vid 13, efter mosken , gick jag och khalid ner till stan. Han skulle köpa nya kläder, och så klart jag (stolt :D) hjälpte honom. Det vart en snygg outfit till slut, en t-shirt, en tröja, byxor, och ett skärp. Igentligen skulle jag inte köpa någonting alls, jag såg en jätte söt klännig i bik bok , som jag bara dreglade efter. Jag måste undvika att köpa kläder på nästan en vecka, för jag åker till dubai  och några dagar, det är ju bättre att spendera sina pengar där ist ;) Men jag hittade ett fint halsband, den  kunde jag inte undvika. Den är fin & billig. :D Efter allt, min broshas köp, blev det glass! oh så skönt. Dessutom var det ganska varmt idag, och jag hade cabayad. Och mina fötter värker, och då menar jag verkligen att det gör ont.
Sedan kom pappa och hämtade upp oss vid 16.00

Har ätit, och tagit på mej något svalt, oh vad skönt :D



                                                                             Vad har ni gjort idag ?

^-^

hellow :)

Igår kväll träffade jag äntligen efterlängtade donia, min bästa vän, vi är som systrar till varandra♥ Vi hade jätte kul <3

Igår blev det iallafall ingen sömn för mej, jag satt och kollade på olika video klipp, och above the rim, jag hann inte se klart hela filmen , men den verkar grym!, tupac är med i den!! ♥♥. Ett måste att se den filmen.:)
Sedan satt jag och broshan och spelade spel, höhö. Jag är tydligen bättre än dej khalid. inse det! :D
Sedan satt jag framför tv;n tills morgonen. Hehe somnade sedan vid 7 och vaknade vi 14. Jag är inte trött. Vad skönt , seriöst. Hoppas jag känner den känslan när skolan börjar. Hihi.

Idag ska jag träffa donia, igen :). Vi ska nog hitta på något kul ♥
Men aja , nu orkar inte mina händer skriva mer -.-, det vart mitt inlägg för , just nu

ska fixa käk nu , ciya'll later

pizza, done! kladd musffins, eaten

 hehe hejhej :D

Jag skulle skriva ett inlägg när jag blev klar med pizza degen igentligen, men så vart det inte, istället, under tiden pizzan skulle jäsa bestämmde jag mej för att göra kladdmuffins:D, det vart 12 st , och otroligt goda blev de. :G , Tog precis ut sista pizzan ifrån ugnen  ;) , lyckat!:D

ja nu ska jag gå och läsa tredje  boken av stephine meyers ( twilight böckerna), jag visste inte att vi hade den hemma, men tydligen så köpte min syrra den !:) 

Ikväll tror jag det blit utebio :), inte säker men vi får se hur det blir! puss

farah♥

failed

jag har inte skrivit på ett riktigt tag , im sorry ♥

men hej, iallafall :)


Igår gick en snabbis till ikano-huset och kolla igenom lite grejer. Hade tänkt att köpa några t-shirts fast jag hittade inget jag skulle bli nöjd över , istället hittade jag ett par söta solglas-ögon. :)  Dem köpte jag.  Sedan inget mer.  Igår var vädret  sämst  här i  Linköping , inget annat än regn regn regn. 

Idag så är det faktist soligt, inte så varmt , men skönt!:) jag började med att vakna klockan 14, sedan ligga kvar på sängen ett långt tag, orkade inte gå upp. sedan fixa kaffe. orkade inte göra någon frukost, sedan sitta framför plasma-TV;n i några timmar. Nu har mamma tjatat i nån timme att jag ska göra pizza, och har hittat ett recept på deg nu ;) Nu ska jag börja göra degen skriver ett inlägg när jag e klar ,

kisses ♥


a walk every day

fifan gud, vad dålig jag är på att uppdatera!

Som sagt
bestämde mej för att gå till ikano idag men det bli inget :) , istället ringde jag garga och frågade om hon hade lust och följa med ut på en promenad & det vart så ♥.

Vi gick sådär runt överallt i skäggetorp , gick in till centrum en snabbis för att köpa chips, sedan satte vi oss vid basketplan och snackade, lyssna på musik , jätte mysigt vare ♥. Där satt vi i en timme eller kanske mer. Hehe sedan gick vi runt gården igen , och sedan hem. När jag kom hem somna jag en liten stund var så trött. Sedan upp och kolla på TV. Mamma bad mej göra ''kimis'' , en slags somalisk matträtt. Man kan äta det till varje måltid, love it.  Sedan blev jag klart på minde än en timme. Lyssnade på gamla , gamla låtar. Åh, finns det något bättre än att sitta och lyssna på gamla hit-låtar,Jag älskar det! 

Har forsatt kolla på tv tills nu, ''from g'es to gents'' jag älskar det programmet.   Har tänkt på att kolla på '' stomp the yard'' den är så jävla bra!  Filmen har direkt ingen ''handling'' utan det händer saker hela tiden. Chris Brown, Ne-Yo är blandannat en av de skådespelarna. Jag älskar hur de dansar, musiken, humorn , allt ! Definitift en av mina top 10 ! :)  Ajuste , jag har bytt tema , jag tycker den är jätte fin! :) , men jag hatar stilen/ tecknen. Vill hels ha ''Tamhoda'' stavning? Någon som vet hur man gör ? Vill inte direkt ha en avancerad design nöjer mej med det orginella.   :)

Imorgon ska jag & tjejerna  shoppa och sedan på kvällen äta ute. Det blir nog kul! ^-^
I veckan vet jag inte vad jag ska göra, har fått ett par sms av tjejerna i skolan men kan tyvärr inte svara.
Jag ska nog ta och ringa dem eftersom jag inte har träffat dem på åratal.  Och idag åkte ehlimana till Bosnien kommer sakna min bosna , big love to her, medans jag snackar om henne tycker jag ni borde läsa hennes blogg, love love love ♥. Här ; http://www.ehlis.blogg.se/

Nu har jag skrivit mke, att ni säkert inte orkat läsa igenom :P

Ni får ni forsätta ha en trevlig söndag kväll.

big love farah


söndag ♥

Söndagar är en sån där dag jag bara chillar , för mej. Har på sej mjukis kläder och sånt :)

Idag så jobba min syrra så det blev ingen '' ta hand om mej själv dag''

hade jag tänkt och gå ner till ikano huset och kolla efter skor. , men vädret är som sämst idag , regn!
Så jag vet inte vad det blir att göra istället, jag hatar att bli blöt ;s
 Lagar frukost nu, '' somaliksa pannkakor'' , typ.
springer till spisen ena minuten andra minuter sitter jag här , yea thats me !:) ,
men nu får ha det så bra så länge :) så jag får göra klart min frukost
hehe .

                                                                                   farah

home sweet home

Kom hem för tre kvart sen typ.
Var med min lil sis & aragsan. find here at the end.
Hände inget sp , bara gick runt , tog henne till parken
snackade & så. Planerade lite inför måndag kvällen
med tjejerna , längtar! ♥
Har dushat min lilla syster nu, fresh and nice :)
& samsam kom förut och undra om jag kunde komma
ut, kände inte direkt för att gå ut igen så det blev ett nej :)



Nu ska jag kolla på 50 cents show, ; money and the power
sen ; from g's to gents. tv drogar som vanligt :)
seriöst jag har tänkt på att det inte skulle vara möjligt att jag
kunde leva utan en tv i minst en vecka , jag älskar tv
det är typ en del av mitt liv, om man kan säga så. konstigt.
Imorgon ;ska jag och min syrra ha en '' ta hand om mej själv dag''.
HAHA , oh herre gud! jag älskar den dagen, det var så länge vi gjorde
sånt eftersom hon har flyttat nu! ,det är typ en dag min syrra har hittat på , haha
jag berättar lite mer imorgon , vad vi brukar göra på den dagen :P (kanske , kanske inte) 
om det ens blir något inlägg. Nä nu får jag ta och sluta skriva
:)
jag tror inte det blir något mer inlägg senare så


 ha en trevlig kväll alla :)

ut med lillsyrran

Har suttit och lyssnar på miachel jackson  jag tycker han var
en skit bra sångare&dansare, har ni sett hur han dansar ?
Så jävla grymt , tycker jag, det är så typiskt att jag börjar lyssna
på allt som har med honom att göra nu. Snubben levde i 50 år
och försn den här månaden inser jag hur grym han var, shiet thats wierd :P

Aragsan kom förbi förut en snabbis, hade ingen lust o gå ut
, men snart måste jag ta ut min lillasyster  inget fel,
 behöver endå gå och ta en liten promenad,
 ska försöka nå aragsan oxå .Med snart menar jagom
1h & 30 min ca ska ta en snabbdush innan jag drar




chill dag 4 moi

hello :) , jag hade inte någontid att sitta framför datorn igår, så det vart inget inlägg på kvällen sen. Igår blev det som sagt det som vi planerat. Samsam skulle komma till mej klockan ett , men av någon anldening kom hon fem ? , that girl isnt fine , i swear.  Vi bakade tårta en blev mysslyckad:( , för att grädden blev som smör ?, usch tänk er. Menmen vi fixade till den och gjorde en annan för säkerhetsskull , vid 21.00 gav vi oss iväg hem till samsam med allt vi hade bakat och gjort:) ,hennes två kusiner från jönköping var med ochså, ju fler desto roligare:) , och där sat vi och vila ett tag sen firade vi bby mohmed 4 år :* , alltså han är så gullig att det inte är sant. När föräldrarna hade gått , då blev det fest , sen bestämde vi oss för att gå ut vid 11, så gick runt och så, jätte mysigt. Det var jag, naima,samsam & aragsan! ♥
Sedan blev det lite sent än vi hade tänkt oss , så jag gick iväg hem :),  när jag hade kommit in till mitt rum så sa mamma att khalid & pappa kommer hem ikväll ,( dem var bortresta i finland i några veckor ),  och jag hade ingen aning. Dem kom vid ett tiden, blev lite stökigt och grannarna fick en aning damp. Dem packa undan och så, sedan ringde samsams mamma och sa att naima & samsam skulle lämna lite grejer över till oss , och att jag skulle hålla upp porten eftersom den stängs klockan  nio. Så kom dem till slut, dem går fan söligare än mej. Sedan blev allt klart. Vi hade städat undan, och så. Jag och khalid bestämde oss för att kolla på en film istället, det blev stomp the yard alltså den filmen är så jävla bra, och definitf värd att se. Och där satt vi framför TV;n till fyra,tre på morgonen. När filmen blev slut, och fortfarande inte var trött i decided to read '' när jag hör din röst'' , jag älskar den boken. Den är helt&hållet helt underhållande. Även fast jag inte är ett bok-freak , verkar det som i det här läget. hehe ,  så småningom somnade jag och vaknade av att mamma skulle ta ut smutskläderna från mitt rum vilket låt i en stor hög. Gick upp 13.30 och åt frukost :D , har suttit framför tv; och forsätt läst boken sens dess nu sitter jag här framför datan och läser olika bloggar :) .

idag ; har jag bestämt mej för att vara hemma eftersom jag va ute hela dagen igår, så det skulle va bra o vila nån dag ochså:)  så består nog min lördag av denna vecka :) .

                                                                      vad ska ni göra idag ?♥

friday :*

fifan vad dålig jag ät på att blogga!

Igår vid halv åtta gick jag ut med min lilla syster zeinab. Valet var antagligen att ta ut henne eller laga  middag. Och självklart blev det att ta ut henne, ingen snack om saken :), när jag hade vart ute med henne ett litet tag tänkte jag gå till samsam ♥ och träffa henne, vilket jag inte har gjort på jätte länge , även om vi bor fem minuter ifrån varandra. Men hon har varit bort rest .. Så jag & zeinab gick till henne och hon var hemma som tur va . Resten av hennes familj va i jönköping så hon var hemma själv med hennes kusin :), Vi va där i vardagsrummet och snackade skitläänge , jätte mysigt. Efter ett tag så skulle hon göra klart middagen som hennes kusin hade påbörjat och där satt jag utan att göra nånting, haha . Så äntligen när hon var klar så bestämde vi oss för att gå ut.

Vi gick till lekparken med min lillasyster där det var fullt ;s , haha men men. Efter en kvart kom khadra&aragsan cyklande förbi oss , som hade vart i ryd , dem vandrar runt linköping , jättekonstiga :P . Och dem va med oss :), sedan ville jag lämna min lilla zeinab, så vi gjorde det och sedan promenera vi till skäggetorpskolan där vi satt i evigheter och snackade , mysigt :*  ,Sedan började det kallna så vi bestämde oss för att knalla hem. 

Idag är det fredag witch is my favorit day :) , Idag fyller mohamed år , vet inte hur gammal haha:), så jag och hans syrra, samsam ska baka tårta åt han, kolla vad snälla vi är ♥ ,hennes kusiner ska ochså komma med, vi ska va hos mej , det blir mysigt i hope :) , nu ska jag gå och fixa nått att äta är jätte hungrig

 farah ♥


sry sry sry

gud vad dålig jag är på att uppdatera :( !! , ill try to write some more :) , har inte hänt så mycket idag vaknade vid tolv ir nått haha , sen fixat mej och så, kollat på TV sens dess  , mest på ellen degenrs show( stavning?, ) & the hills , jag älskar båda dem :), så underhållande. Jaja nu ska jag forsätta kolla tills jag hittar nått  jag kan göra idag :D

puss

godmorgon

Vaknade för ett litet tag sen , men är fortfarande en aning trött :( ,har fixatmej & ätit frukost!:) ,nu ber mamma att jag ska till centrum och handla stuff, det får bli snart huh -.- ,idag vet jag inte VAD jag ska göra hehe , kanske blir att se min bosna idag igen?:) hihi jaja nu blir ni nog trötta på allt jag babblar om ,

farah♥


jag älskar att kolla på tv :)

heej!

Är klara med bullarna :D, började lite sent , men det var iaf värt resultatet ,
dem blev skitgooda , smälter bara i munnen, men nepp, jag delar inte med mej :), 
nu ska jag fixa mej lite , ska gå ut med syrran




haha jag tyckte rubriken bara var nödvändig :), visste inte vad jag skulle skriva thihi ._.


 


bullar ,mums :D

Precis när jag hämtade min mat och dricka ifrån köket tänkte jag sätta mej i vardagsrummet och titta på TV , såhär glad var jag, när jag tog fjärrkontrollen och tryckte på någon kanal , i just det ögonblcket , plinga någon på dörren, och där stod två gäster från ingenstans , som tänkte komma in dit, snacka om att jag ville skjuta dem :D , men aja nu kollar på jag på tv , och ska snart baka bullar :D, kung i köket i know:),  ill see you later puss,

ps ,: har massa bilder på min mobil som jag försöker ladda upp på datorn , men min usb kabel är spårlöstförsvunnen , ingen idee att leta ^^

tisdag

hej bloggen! , Jag hann tyvärr inte skriva nått igår eller iförigår kväll hehe. Men i söndags kom mona till mej , och vi va typ hela dagen , sen träffa vi hela tjocka släkten , suhur aragsan, khadra, och va med dem ett tag , sen drog dem hem och vi träffade donia,salua och hela gänget det va mysigt;* Igår vaknade jag vid 11 , mirakel men var tvungen eftersom mona skulle komma till mej 12 ! , jaja så dusha , fixa jag med, sen blev kl 12 och jag satt framför tv;n sen blev den halv ett och jag börja med maten , sen försn 13.00 hörde jag dörren plinga , hah och gissa vem det var?, jaja sen cyklade jag&mona ner till stan och hyrde en film, sen vidare till nån affär där vi köpte lite gott, vi bestämde oss för att träffas klockan 17 hemma hoss henne ,så att vi kunde dra hem och äta imellan , vi 5 knallade jag hem till mona där fahima,ubax,fadomo va. Det var skit mysigt iaf;* , tack för kvällen tjejer!<3 

Idag; ska jag va hemma tror jag har inga andra planer , vill ba sitta framför tv;n och läsa andra boken av stephine meyers(stavning) :D, nu ska jag gå och äta mammas goda mat !:D, 

farah ♥

dålig uppdatering

Jag har inte bloggat på en vecka , rättare sagt 6 dagar. Meningen va att jag inte skulle skriva på en vecka.,, haha jag och min syrra slog vad om någonting :) ,

I veckan har det hänt olika saker  , de flesta dagarna har spenderats med suhur, aragsan, donia, salua &karin. Sen igår träffade jag min bosna som jag inte träffat på evigheter vi va hemma hoss mej och bakade & sånt ,skitkul<3.  Sen på kvällen gick jag runt sk. Idag är det iallafall söndag , Jag ska till mosken idag med idil, kanske går förbi stan en snabbis. Måste köpa nya kläder till skolan!, ett par skor, väska och några plagg ska det bli, Ikväll ska jag ringa d&f och se om vi kan träffas.., Just nu kollar jag på life of ryan,  jag har småtröttnat på den lite , det kommer aldrig typ nya avsnitt.. , Måste snart börja med lunchen ochså! ,
ill wright later

I KNOW YOU LOVE ME

hejhej läsare ;*

Kom hem från farhia nyss, hämtade några saker ochså , sedan träffade jag surra och hennes syrra på vägen blev en liten pratstund där :) , <3


Vädret är som sämst idag , men aja på nått sätt vill jag ha regn det är skönt tkr jag, ist för att svettas ihjäl när det är 20-27 grader usch men aja. Jag sitter här helt deprimerad av att det är nått fel på TV;n, inget såhär stort fel asso men typ nåt med kablarna :(, jag orkar inte fixa, annu ett själ till att min brosha inte borde flyttat, but , what can i say? , Klockan är 20.45, och om 1 h 15 min  sitter jag dreglande framför TV;n , aja får ta upp min röv och fixa ihop allt det här vi ses senare pusshej :*


I miss u babe, i want you back and all the things that we use to share.










 



                                                   åh jag längtar så himla mycket, kommer bli en oförglömlig resa , inshallah.


PRISON BREAK!!!

Åhh jag är så överlycklig , jag hade helt och hållet glömt bort att det är måndag 6/7 , för er som inte vet vad jag babblar om är det att prisonbreak har säsongs premiär idag!!, säsong 4 tror jag.., omg jag älskar prison break, har redan alla tre säsongerna här hemma är helt kär i dem. Idag 22.00 sitter jag fram klistrad framför TV:n ingen snack om saken.  jag är så glad glad glad. Dessutom har jag fått höra en del saker som kommer att hända i denhär säsongen men tyvärr tänker´jag inte avslöja det, hihi,







                                                                                     älskar , älskar, älskar


Måndaaag

Åh idag kändes det som en skoldag jag vetifan inte varför, men att vakna en tidig måndags morgon påminner mej om skoldagarna.., usch. Hämtade kläderna från tvättstugan för ett tag sen med syrran, vi tvättade skit mycket eftersom våra nycklar var borttappade i tre dagar men vi hitta dem till slut, så bra!:) , Åt precis Pannkakor mums, älskar mammas pannkakor så otroligt goda:D!, Just nu vill jag bara åka till stan och shoppa, bara skit i allt och shoppa shoppa, tyvärr är jag fattig så det funkar inte. :(  , Jag åker snart till Dubai, en av världens finaste stader. Men jag vill ochså åka till Tunisien, Thailand, Grekland och massa andra länder, I jul har vi bestämt att jag och syrran ska åka iväg till london!:D, ser verkligen framimot det. Sitter nu framför datan och läser alla slags möjliga bloggar, fråga inte varför, för svaret på det vet jag inte-


{bilden har jag inte tagit}

AYYYYOOOO GOD DAMMN


Hejhej min kära blogg

Okej behöver inte överdriva.

Hejhej !:D

Idag är vädret på topp och hoppas på att det forsätter så hela dagen. Planer för idag är att åka till mosken, Alltså fan jag orkar inte, Men whatever. Sen vet jag inte vad som händer, igår var jag med Suhur&Aragsan och vi hade trevelans, hihi men ska knalla nu hejdå<3


lördag

hejheeej

jag glömmer att skriva hela tiden , eller med andra ord jag orkaar inte. Idag är väderet bäst, det är inte kallt& inte varmt så det är bra:).  Har inga planer för idag,  om inte nån ringer:D  , men aja nu ska jag dra till farhia och hämta upp en sak sen t willys ska handla :|,

b y e

halllooooo !

Igår vet jag inte ens om jag skrev något inlägg :D?, jag har glömt.. brukar stänga av min hjärna när det är lov , så jag brukar ite komma ihåg saker :D.., konstig ja vet. Men igår tror jag att jag va med aragsan? elr donia haha.
Och idag skulle jag till göta kanal med tjejerna. När jag fixat mina badkläder, mat & allt, skulle min pappa skutsa mej dit, men först så skulle vi gå till mosken ochh be. sen när jag kommer ur bilen ser jag att det regnar och att de åskar, damp damp damp, så det vart inget, sen fick jag ett sms från garga , så ska ut me henne& suhur ikväll om vädret blir bättre ;D , lyssnar på  nu, day and night, fett bra låt:)


ciyyyaaaa (L)

shuuuuuululu

heej, skrev inget om igår, jag gick ut typ halv nio me garga hah fett kul haed vi :D, sen hälsa vi på oday chirwac fifan skitkul, lyckad dag<3

Idag: Ringde Salua & fråga om jag kunde hänga med till göta kanal, tyvärr kuunde jag inte:(, måste hjälpa min syrra med att måla om hennes nya rum -.- , det är så sköönt väder oxå:, jaja whatever. Lysnnar på bästa låten omg ,21 questions, skiiiitbra! Vetinte vad jag ska  göra nu walla,  & ajuste ayan egeh åkte till dubai idag :O, idioten lämna mej ensam i linköping -.-, häämnd  kommer det bli, jag hoppas vi kan träffas där i dubai , jag åker oxå snart :D

                                                                                     // f ♥

i <3 u

everyone has there one life

heeJ älsklingar

har nte hänt nått speciellt mke än idag, ska dra ut  snart<3

Min brosha flytta ut idag.. till ljungsbro? huh vetinte :P, men ah i will miss my bro<3

Fan  vad tiden går foort, jag minns när vi flytta in hit för ca fem år sen, min syrra har flyttat&nu min brosha -.-

BYEEEEEE

drogdrogdrog<3

(I'm at war)
Fightin' for the one that I love and the one that I truly need
(I'm at war)
Shawty I take a bullet for you girl cause you mean the world to me
(I'm at war)

[Sean Kingston]:
Me love you girl, you lovin' me
So dont fight together cause it was meant to be
Me feel like, I'm in the army
Cause to be with you, thats where my heart wanna be
It's like I'm about to die just to get with you
Feel like youre putting me through World War II
Got my soldier suit and my Timberland boots
Girl I'm down for whatever cause my love is true
(So I tell her) I'm at war with the love of my life
Sweat from my brows running down to my eyes
Everything you are is what I need in my life (My life, my life)

[Chorus]:
(I'm at war)
Fightin' for the one that I love and the one that I truly need
(I'm at war)
Shawty I take a bullet for you girl cause you mean the world to me
(I'm at war)

(At war, at war, at war, at war, at war. I'm at war)
(At war, at war, at war, at war, at war. I'm at war)

[Lil Wayne]:
Salute to all the veterans
And girl your love's like a nuclear weapon
I'm a five star purple hearter purple sparker camoflauger
Follow my every command and order
You can just call me Captain Carter
So let the missiles rain on your parade
Cause my love is a soldier and my heart is a grenade
(kabloom!)
I'll bomb any platoon, just call me World War Tune

[Chorus]:
(I'm at war)
Fightinn' for the one that I love and the one that I truly need
(I'm at war)
Shawty I take a bullet for you girl cause you mean the world to me
(I'm at war)

[Sean Kingston]:
Your mother said, don't talk to me (No!)
But it went through those ears girl, as I can see
So make me know whats your fantasies
Cause baby girl I think that stands to me
I'm on the front line and Im risking my life
I'll make a sacrifice just to have you by my side
Youre the one I love, youre the one I trust
I'll hurt someone that come between us
(So I tell her) I'm at war with the love of my life
Sweat from my brows running down to my eyes
Everything you are is what I need in my life (My life, my life)

[Chorus]:
(I'm at war)
Fightin' for the one that I love and the one that I truly need
(I'm at war)
Shawty I take a bullet for you girl cause you mean the world to me
(I'm at war)

 { hitta inga bättre bilder}
loveit loveit

RSS 2.0