hejsan

bloggen !! saknat mig? Såklart ni har;)

Låt mig ha äran att säga att denna vecka är den bästa veckan aa på länge. Vi har absolut ingenting. Peppar som fan inför jullovet , fan vad jag längtar!!!:D Em imon är det torsdag..måste lämna in ett papper som man ska fylla i,angående romme resan efter jul. Alla 9;or ska dra nice:D. Sedan måste jag packa ner mitt slöjdarbete:) Sen vet jag inte vad jag ska göra, kommer nog spendera kvällen framför tv;n även om det inte är värsta bra programmen ikväll men endå;) Men hörrenu vi hörs puss.


åhhh

its friday!:D , so happy:) , Jag kom precis hem, har vart med zeinab idag , grymt kul:D haha vi hann även dra in till ikano köpte ett par jeans(på tiden host) men ikväll så ska jag chilla som bara den, kolla på idol och hoppas på att tove åker ut:) kalle kommer till final och erik vinner:D I helgen ska jag plugga, på fysik & matte. Men mest fysik för att jag kan få högre betyg på det om det går bra på provet, nice. Idag hade ochså ett litet so prov inte ensåndär fet som man måste plugga 100 år till utan ett vanligt prov om ekonomi, jag gillar ju so-ämnen ska ju gå på samsam linjen ;)

ciao

3 december

first of all ; ett fet grattis till marijana som fyller år idag!<3

 
En lång och stressig skol dag idag:) , slutar 16 på torsdagar vettniju? Desstutom ett eng-prov som vi hade på förmiddagen.;s

Idag vill jag till staan, men venne om jag hinner förfan. So prov imorgon.
Lite roligare things; Glee tonight 21.00 kanal 4 ;)

RSS 2.0